Sale
BANNER ENERGY BULL 956 01 12V/80Ah  R+

BANNER ENERGY BULL 956 01 12V/80Ah R+

417,60 лв. 292,00 лв.
Кол-во:  
Наличност: Out Of Stock

ПЪЛНА МОЩНОСТ ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ.
Energy Bull на Баннер е СПЕЦИАЛНАТА АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ за хоби и свободно време. И точно в тази област изискванията към една модерна дълго разреждаща се акумулаторна батерия се повишават постоянно.
Отговорът на Баннер: новата Energy Bull. Базата са отлична стабилност на циклите и лесна заредимост. По-важни от всякога и затова силно подобрени се представят комфортът на поддръжката, защитата срещу изтичане и експлоатационната сигурност.

С новата модификация на Energy Bull Баннер затвърждава позицията си на универсален производител с модерна продуктова програма дори и за специални приложения.

КЪДЕТО ENERGY BULL СЕ ЧУВСТВА У ДОМА.
Energy Bull на Баннер е един абсолютен специалист сред акумулаторните батерии. И тя изпълнява своята работа както истински професионалист: перфектна в своята област на приложение и безкомпромисна в качеството си. Тя доставя преносима енергия за платноходни и моторни лодки, каравани и къмпинг.

Освен това Energy Bull намира приложение в сигнални системи, соларни панели или елекрически инвалидни колички. Вашият Баннер-експерт ще Ви консултира за това с удоволствие и подробно! Съветът на Баннер: Използвайте за стартиране на моторна лодка (с вграден или извънбордов двигател) най-добре стартерна акумулаторна батерия

    Поляритет: Десен +
    Предназначение: Платноходни и моторни лодки, каравани и къмпинг, сигнални системи, соларни панели или елекрически инвалидни колички.
    Волтаж: 12V
    Клеми: Стандартни
    Капацитет: 80 Ah
    Капацитет AH 80Ah
    Пусков ток:
    Дължина: 278 мм.
    Ширина: 175 мм.
    Височина: 190 мм.
    Тежест: 19.5 кг.
    Каталожен номер: 956 01
    Гаранция: 24 месеца

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: